• εγκατάσταση ip καμερών, εγκατάσταση δικτυακών καμερών, egkatastasi kameron asfaleias, εγκατάσταση καμερών ασφαλείας,

Προηγμένα Συστήματα Ασφαλείας

για την Επιχείρηση και την Κατοικία σας.

Στην CorePcSystems προσφέρουμε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Με κύριο μέλημα την ασφάλεια  σχεδιάζουμε μαζί το πακέτο που σας καλύπτει βάσει του προϋπολογισμού και των προσωπικών σας αναγκών. Η επιτυχία της επιχείρησής σας εξαρτάται πλήρως από την υποδομή του δικτύου και του εξοπλισμού σας. Είναι ζωτικής σημασίας να λειτουργεί αποτελεσματικά, να είναι ασφαλές, αξιόπιστο και πάντα λειτουργικό. Χρειάζεστε έναν συνεργάτη όπου θα βασίζεστε ανά πάσα στιγμή.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε το βέλτιστο, για αυτόν τον λόγο προτείνουμε μόνο Αξιόπιστα και Αποτελεσματικά Συστήματα Ασφαλείας, ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και εξειδικευμένα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής που βρίσκεται σε κίνδυνο.

 • Εγκατάσταση Συστημάτων CCTV
 • Εγκατάσταση Έξυπνου Σπιτιού (Smart Home)
 • Εγκατάσταση Καμερών IP
 • Εγκατάσταση Συσκευών  IOT

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες καμερών IP, HDCVI, HDTVI & AHD στην CorePcSystems θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο, ενώ θα έχετε την απαραίτητη υποστήριξη εγκατάστασης – αναβάθμισης – service από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σε εμάς θα βρείτε κάμερες ασφαλείας wifi , καταγραφικά wifi, δικτυακά καταγραφικά wifi (NVR) καθώς και κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων https://www.dpa.gr/

Εγκατάσταση Συστημάτων CCTV

Η CorePcSystems υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας επιτρέπουν απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση εγκαταστάσεων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από οποιοδήποτε σημείο μέσω Internet, ενσύρματου δικτύου (Dsl) ή Ασύρματων Δικτύων. H εμπειρία της εταιρείας, σε συνδυασμό με τα πλέον προηγμένα και αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτει, εγγυάται λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και διασφαλίζουν την προστασία σας.

Οι κάμερες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, αφού μπορούν να λειτουργήσουν ως ένας ορατός και αποτρεπτικός παράγοντας για τους παραβάτες. Η CorePcSystems  διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κάμερες, εξασφαλίζοντας μια πρόταση για κάθε προϋπολογισμό. Η γκάμα εκτείνεται από υπερσύγχρονες κάμερες ασφαλείας έως και συμβατές κάμερες για οικιακή χρήση.

Προγραμματισμός  Συστημάτων CCTV

Η CorePcSystems αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη μελέτη του χώρου εντοπίζει τις ανάγκες και κατόπιν συζήτησης με τον πελάτη αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εγκατάσταση των συστημάτων CCTV. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει τόσο την σωστή τοποθέτηση όσο και τον κατάλληλο προγραμματισμό που απαιτούνται για την αποτελεσματική λειτουργία των συστημάτων.

Τεχνική Υποστήριξη

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, είναι ικανό να παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα προϊόντων μας. Αποτελείται από Έμπειρους Τεχνικούς ειδικευμένους, ο κάθε ένας σε έναν συγκεκριμένο τομέα, ικανούς να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις βλαβών σε ελάχιστο χρόνο αλλά και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά την σωστή χρήση, εγκατάσταση και προγραμματισμό όλων των συστημάτων που η εταιρεία μας εισάγει, κατασκευάζει και εμπορεύεται.

eggatastasi-ip-kameron

Οι IP κάμερες αποτελούν μια διαδικτυακή συσκευή με εσωτερικό web server, μνήμη και τη δυνατότητα να στέλνουν αλλά και να λαμβάνουν δεδομένα μέσω ενός τοπικού δικτύου (LAN) ή μέσω internet. Η δυνατότητα αυτή δίνει πολλαπλά οφέλη.

Οι IP Kάμερες διαθέτουν αισθητήρα που μπορεί να καταγράψει εικόνα σε κανονική ανάλυση, αλλά και σε υψηλή ανάλυση (HD) ανάλογα με τις απαιτήσεις μας. Το σήμα απ’ τον αισθητήρα της κάμερας μετατρέπεται σε ψηφιακό, συμπιέζεται και αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης (SD) ή ταξιδεύει μέσω του δικτύου ή διαδικτύου στο καταγραφικό, στον Η/Υ ακόμα και στο κινητό μας.

Μπορούμε απομακρυσμένα να χειριστούμε πλήρως την IP Κάμερά μας.

 • να παρακολουθήσουμε εικόνα
 • να ακούσουμε ήχο
 • να τα καταγράψουμε στη συσκευή μας
 • να στρέψουμε την κάμερα (εφόσον είναι ρομποτική)
 • ακόμα και να μιλήσουμε ώστε να ακουστούμε από το ενσωματωμένο ηχείο της κάμερας.

Εγκατάσταση & Προγραμματισμός IP Καμερών.

Η CorePcSystems αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη μελέτη του χώρου εντοπίζει τις ανάγκες και κατόπιν συζήτησης με τον πελάτη αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εγκατάσταση των IP Καμερών μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει τόσο την σωστή τοποθέτηση όσο και τον κατάλληλο προγραμματισμό που απαιτούνται για την αποτελεσματική λειτουργία των Καμερών.

Τεχνική Υποστήριξη

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, είναι ικανό να παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα προϊόντων μας. Αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς ειδικευμένους, ο κάθε ένας σε έναν συγκεκριμένο τομέα, ικανούς να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις βλαβών σε ελάχιστο χρόνο αλλά και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά την σωστή χρήση, εγκατάσταση και προγραμματισμό όλων των συστημάτων που η εταιρεία μας εμπορεύεται.

Εγκατάσταση Έξυπνου Σπιτιού

Πρόκειται για το σπίτι του μέλλοντος. Ένα σπίτι με νοημοσύνη που σκέπτεται και ενεργεί για λογαριασμό των ατόμων που κατοικούν σε αυτό, βάσει των καθημερινών τους αναγκών. Με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας είμαστε σε θέση να δημιουργούμε τις συνθήκες αυτές που θα μας παρέχουν ασφάλεια, με τέτοιο τρόπο, που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο. Στην αγορά υπάρχουν πολλά συστήματα αυτοματισμού που προσαρμόζονται σε εγκαταστάσεις που ήδη βρίσκονται σε λειτουργία και άλλες που τοποθετούνται σε νεόδμητα κτίρια.

Οι σημερινές τεχνολογίες αυτοματισμών προσφέρουν πολύ περισσότερα από τους απλούς προγραμματιζόμενους χρονοδιακόπτες. Ένα πραγματικά αυτοματοποιημένο σπίτι χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων συνθηκών φωτισμού, εξελιγμένου ελέγχου ασφαλείας, διανομής εικόνας και ήχου, και διαχείρισης ενέργειας.

Χρήσιμες Λειτουργίες SmartHome

 • Έλεγχος Φωτισμού
 • Ασφάλεια του σπιτιού
 • Έλεγχος Ηλεκτρικών Συσκευών

Εγκατάσταση & Προγραμματισμός SmartHome

Η CorePcSystems αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη μελέτη του χώρου εντοπίζει τις ανάγκες και κατόπιν συζήτησης με τον πελάτη αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εγκατάσταση είτε Έξυπνων Λειτουργιών μεμονωμένα είτε την ενός ολοκληρωμένου πακέτου SmartHome που θα καθιστά το σπίτι απόλυτα έξυπνο και λειτουργικό. Η εταιρεία μας παρέχει τόσο την σωστή τοποθέτηση όσο και τον κατάλληλο προγραμματισμό που απαιτούνται για την αποτελεσματική λειτουργία των έξυπνων συστημάτων.

Τεχνική Υποστήριξη

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, είναι ικανό να παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα προϊόντων μας. Αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς ειδικευμένους, ο κάθε ένας σε έναν συγκεκριμένο τομέα, ικανούς να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις βλαβών σε ελάχιστο χρόνο αλλά και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά την σωστή χρήση, εγκατάσταση και προγραμματισμό όλων των συστημάτων που η εταιρεία μας εισάγει, κατασκευάζει και εμπορεύεται.