Γιατί χρειάζομαι πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης;

Καταργήστε τα χειρόγραφα μπλοκάκια

Ξεκινήστε να εκδίδετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τα χειρόγραφα. Χρησιμοποιήστε όποια συσκευή σας βολεύει (κινητό, tablet, PC).

Μείνετε συνεχώς ενημερωμένοι

Με εύκολα βήματα βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησης σας (πωλήσεις, ΦΠΑ, υπόλοιπα ), όσο και αναλυτικές αναφορές ( εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας ).

mydata ΑΑΔΕ

Διασύνδεση με myDATA

Διασύνδεση με το myData για χιλιάδες χρήστες και καθημερινή διαβίβαση των παραστατικών τους για πλήρη συμμόρφωση με την νέα νομοθεσία.

Ενσωμάτωση CRM

Καταχωρήστε τα ραντεβού σας, τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις εργασίες σας. Όλα τα γεγονότα εμφανίζονται στο ενσωματωμένο ημερολόγιο με πολλές διαφορετικές μορφές.

Η επιχείρηση σας στα χέρια σας

Διαθέσιμο για …

Το emblem είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή.

Δε χρειάζεται εγκατάσταση ούτε συντήρηση (π.χ λήψη backup). Εσείς απλώς επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε μας.

Συχνές ερωτήσεις

Θα σας βοηθήσουμε εμείς! Αν τα έχετε σε κάποια ηλεκτρονική μορφή (π.χ. excel), στείλτε τα σε μας και εμείς θα τα εισάγουμε.

Το ίδιο θα κάνουμε και για τους πελάτες σας και τους προμηθευτές σας.

Τα δεδομένα σας είναι πιο ασφαλή από ότι αν τα είχατε σε δικά σας μηχανήματα.

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας σε μεγάλα και αξιόπιστα data centers (cloud computing) και παίρνουμε backup κάθε λίγες ώρες. Επίσης, όλη η επικοινωνία με τους servers γίνεται με κρυπτογράφηση (ssl) οπότε η πιθανότητα υποκλοπής είναι μηδενική.

Φυσικά!! Ακόμη και στη μέση μιας συνδρομής. Η αξία της υπολειπόμενης συνδρομής προστίθεται στην νέα συνδρομή.

Φυσικά και μπορείτε! Αν όμως έχετε περάσει τον μέγιστο αριθμό Συναλλασσομένων – Ειδών , δε θα μπορείτε.

Το emblem έχει γέφυρες για όλα τα γνωστά πακέτα λογιστικού γραφείου που χρησιμοποιούν οι λογιστές. Πλέον όμως με το myData, από τη στιγμή που θα διαβιβάσετε ένα παραστατικό ο λογιστής σας το επόμενο δευτερόλεπτο μπορεί να το δει στο πρόγραμμα λογιστικού του γραφείου (όποιο κι αν χρησιμοποιεί)!

Δεν θα έχετε πρόσβαση στο σύστημα. Αλλά, πριν λήξει η συνδρομή (και οποτεδήποτε θέλετε όταν ο λογαριασμός σας είναι ενεργός) μπορείτε να εξάγετε όλα σας τα δεδομένα.

Αν αργότερα θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, τα δεδομένα σας είναι εκεί! Αυτό σημαίνει ότι δεν τα σβήνουμε ποτέ! Τα φυλάμε για μια ζωή!

Κατασκευαστής του emblem είναι η Semantic (www.semantic.gr) . Μία εταιρεία με 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη επιχειρηματικού λογισμικού. Με πάνω από 1000 μεγάλες και μεσαίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αν επιλέξετε κάποιο δικό μας προϊόν (π.χ. Business Evolution ERP), η μετάβαση θα είναι απολύτως δωρεάν. Αν επιλέξετε κάποιο άλλο ERP, θα σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε τα δεδομένα.

Είμαστε ήδη έτοιμοι. Ήδη χιλιάδες επιχειρήσεις στο emblem αποστέλλουν καθημερινά τα παραστατικά τους στο myData. Επίσης κατεβάζουν τα παραστατικά λήψης που έχουν εκδώσει τρίτοι σε αυτούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλεφωνική επικοινωνία

Καλέστε μας ή ζητήστε να σας καλέσουμε για να συζητήσουμε την προσφορά σας.

Επικοινωνία μέσω e-mail

info@corepcsystems.gr